0599 45 42 14 info@johanschuitema.nl

Pootgoed

Betrouwbare leverancier…

De kwaliteit van pootgoed is erg belangrijk voor een goede ontwikkeling van het gewas en de uiteindelijke opbrengst. Wij zijn daarom uitsluitend leverancier van NAK gekeurd en gecertificeerd pootgoed. Wij zien er strikt op toe dat de producten die wij leveren van goede kwaliteit zijn. Wij leveren ons pootgoed uit aan particulieren, detaillisten, verenigingen en landbouwers.

Uitgebreid assortiment…

Wij hebben een uitgebreid assortiment met meer dan dertig soorten pootaardappelen. Dit verdeelt over vroege, midden en late soorten aardappelen. Ieder met zijn eigen eigenschap. Daarnaast hebben wij ook een steeds groter assortiment biologisch pootgoed. Naast pootaardappelen bent u bij ons aan het juiste adres voor plantsjalotten, plantuien en tuinzaden!

Bestelling plaatsen en bezorging…

Ieder jaar moeten wij al vroeg een schatting maken hoeveel pootgoed we nodig zijn. Het is dan de vraag of alle rassen en hoeveelheden beschikbaar zijn. Wilt u er (bijna) zeker van zijn dat uw pootgoed beschikbaar is? Bestel uw pootgoed dan vroegtijdig. Wij leveren u het pootgoed vroeg in het voorjaar (altijd in overleg!) uit.

Contact

Bel ons

0599 - 45 42 14

Adres

Johan Schuitema
Zandtangerweg 46
9584 AL MUSSEL

K.v.K. Groningen 02312574

Email

info@johanschuitema.nl