0599 45 42 14 info@johanschuitema.nl

Meststoffen

Om een goede oogst en opbrengst te krijgen is het belangrijk dat de plant voldoende voedingsstoffen op kan nemen. Deze aanvoer kan aangevuld worden met meststoffen. Wij hebben de mogelijkheid om alle voorkomende meststoffen te leveren. Deze meststoffen kunnen wij los, in bigbags en in zakken van 25 kg leveren. De meststoffen kunnen wij leveren met onze eigen bezorgdienst, maar het kan ook gehaald worden met de kieper of kunstmeststrooier.

Kunstmeststoffen

Wij zijn leverancier van alle voorkomende soorten kunstmeststoffen. Ook samengestelde kunstmeststoffen (blends) kunnen wij leveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Kalkmeststoffen

Het is belangrijk dat uw bodem de juiste zuurgraad (pH) heeft. Door bemesting en gewasgroei komen er ieder jaar opnieuw zure deeltjes in de bodem. Hierdoor daalt de zuurgraad (pH) in de bodem. (Uitzondering: koolzure en kalkrijke gronden)

Wij zijn leverancier van verschillende soorten kalk (Ankal/ Magkal etc.) die wij u voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Ook het strooien van de kalk kunnen wij in samenwerking met andere bedrijven voor u verzorgen.

TIP: Bekalk vaker uw bodem met een mindere hoeveelheid kalk om o.a. uitspoeling te voorkomen!

Contact

Bel ons

0599 - 45 42 14

Adres

Johan Schuitema
Zandtangerweg 46
9584 AL MUSSEL

K.v.K. Groningen 02312574

Email

info@johanschuitema.nl