0599 45 42 14 info@johanschuitema.nl

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om de licentiebijeenkomsten veiligheid en techniek op 22, 23 en 24 november te annuleren.

De bijeenkomsten proberen wij in het vroege voorjaar van 2022 (wanneer de maatregelen het toelaten), opnieuw te organiseren. Wij laten uw inschrijving (voor diegene die zich hebben ingeschreven en een bevestiging hebben gekregen) daarom ook staan. Zodra er nieuwe data bekend zijn, stellen wij u op de hoogte.

Wij snappen dat dit consequenties kan hebben voor de verlenging van uw licentiebewijs. Heeft u uw punten dit jaar nog nodig voor de verlenging van uw licentiebewijs, dan kunt u altijd online een of meerdere punten halen. Wilt u online een cursus volgen, dan verwijzen wij u graag door naar TerraNext in Eelde.

 

Heeft u nog vragen met betrekking tot een onlinecursus of andere vragen over uw licentiebewijs dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen u graag!

E-mailadres: margreet@johanschuitema.nl of bel: 06 11 39 15 78

 

Met vriendelijke groet,

Johan Schuitema en personeel.