0599 45 42 14 info@johanschuitema.nl

10 SEPTEMBER 2021 – BELLINGWOLDE

Vandaag de dag zien we dat steeds meer weides divers worden. Bestond een weide 10 jaar geleden alleen uit gras, bevat het nu verschillende soorten vlinderbloemigen (Klavers, Luzerne, Esparcette), en kruiden ( Chichorei, Smalle weegbree en Karwij). Wat zijn de voordelen van een kruidenrijk grasland? 

Wij nodigen u graag uit voor een workshop kruidenrijk grasland die wij in samenwerking met Barenbrug Holland organiseren op: 

Datum: vrijdag 10 september 2021
TIjdstip: 13:30 – 15:00 uur 
Locatie: Melkveebedrijf Edens / Hamsterweg 4 / Bellingwolde

Wat kunt u van deze workshop verwachten?

Wat zijn de voordelen van een meer diverse weide ten opzichte van puur grasland en hoe kunnen deze voordelen op bedrijfsniveau zo goed mogelijk worden benut?  Welke acties kan ik als veehouder ondernemen om succesvol kruidenrijk gras te telen en te voeren aan de koeien? Dit zijn vragen die momenteel veel in de praktijk spelen en die wij graag met u willen beantwoorden. 

BELANGRIJK: Het is van groot belang dat u zich van tevoren opgeeft omdat wij maar een beperkt aantal deelnameplaatsen hebben. Wij hopen u tijdens deze middag te begroeten! 

AANMELDEN:

Veehouderij – Verkoop en Advies
Jelmer Hensens
Tel: 06 36 42 75 00
E-mail: jelmer@johanschuitema.nl