0599 45 42 14 info@johanschuitema.nl

Het is nu tijd voor de tweede bemesting van uw gazon! In de afgelopen maanden heeft het gazon veel voeding gebruikt om te herstellen na de winter of van het verticuteren. Als het gazon nu geen nieuwe voeding krijgt, zal het snel verzwakken met een gelige kleur, kale plekken en onkruid tot gevolg. De ideale meststof voor de zomer is DCM Vital Green. De naam zegt het
al: deze gazonvoeding zorgt voor een vitale, gezonde en groene grasmat. Het product is ontstaan in de professionele markt waar het veelvuldig gebruikt wordt door hoveniers en op sportvelden. Dat is niet voor niets want een sportveld moet supergroen blijven en bestand zijn tegen intensieve betreding, hitte, droogte en regenbuien. Kortom: perfect voor uw zomers gazon!

DCM Vital Green is een uitgebalanceerde meststof met een N-P-K (stikstof-fosfor-kali) gehalte van 13-3-8 met daarbij
3 MgO (magnesium) en een klein beetje ijzer voor een onmiddellijke en intense groenkleuring. Elk kruimelvorming korreltje bevat door de minigran-technology exact dezelfde samenstelling, en daarnaast ook nog eens meer dan vijftien organische grondstoffen die elk de juiste voeding op een verschillend moment afgeven. Hierdoor krijg je een gegarandeerde nawerking van minimaal honderd dagen. De professionele formule zorgt ervoor dat het product een lage dosering heeft en daarom is DCM Vital Green ook zeer aantrekkelijk voor grasvelden met een grote oppervlakte.

Verpakking:  1.5 kg / 3 kg / 10 kg / 20 kg