0599 45 42 14 info@johanschuitema.nl

Beste klanten van Johan Schuitema BV,

Door het Coronavirus is een zeer onzekere tijd aangebroken. Jullie zijn als klant van harte welkom bij ons. Wij willen u als klant zo lang en zo goed mogelijk kunnen bedienen. Natuurlijk moeten wij ook rekening houden met uw en onze gezondheid, daarom zijn wij met de volgende extra maatregelen gekomen.

Maximaal 5 personen in de winkel: U wordt 1 voor 1 persoonlijk geholpen. Denk a.u.b. aan de 1,5 meter afstand van elkaar, maar ook van onze collega’s. Zijn er meer personen in de winkel? Wacht buiten op gepaste afstand van elkaar. Wij doen ons best om u zo gauw mogelijk te helpen. 

Ga ALLEEN boodschappen doen: Laat zoveel mogelijk gezinsleden thuis. Wanneer het echt niet anders is, laten we meer personen toe. Maar houdt er a.u.b. rekening mee.

BETAAL HET LIEFSTE MET DE PIN!

Met vriendelijke groet,
Johan Schuitema BV