0599 45 42 14 info@johanschuitema.nl
Het voorjaar is begonnen!

Pootgoed:  Met meer dan twintig soorten vroege / midden- en late pootaardappelen, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw pootaardappelen. O.a Frieslander, Eersteling, Parel, Bildtstar etc. uit voorraad leverbaar. Naast pootaardappelen hebben wij ook plant-uien en sjalotten.

Tuinzaden: Wij leveren het hele assortiment van Oranjeband Zaden. Oranjeband zaden heeft een breed assortiment aan verschillende zaden ( groenten, kruiden, bloemen, bonen en peulen). Daarnaast ook biologische tuinzaden. Oranjeband is geschikt voor de hobby- én professionele tuinder! Bekijk hier de catalogus van Oranjeband Zaden. 

Nog geen kalk gestrooid? 

Strooi kalk: Kalk strooien maakt de grond minder zuur. Hierdoor is het gras straks beter in staat om meststoffen op te nemen. Hierdoor groeit het gras beter en is de kans op mos minder groot.