Johan Schuitema

Agrarische groothandel, ook voor de particulier
Bel ons: 0599 - 45 42 14

Deskundig en persoonlijk advies...

Wij hebben een passie voor gezonde gewassen. In nauwe samenwerking met producenten werken wij  aan de doelstelling om gezonde en smaakvolle producten te telen met behoud van opbrengst en kwaliteit van de grond. Hiervoor beschikken wij over een eigen laboratorium en proefvelden in binnen- en buitenland. Door jarenlange ervaring en het continue volgen en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, hebben wij de benodigde kennis in huis om u optimaal te kunnen adviseren.Onze ervaren teeltbegeleiders bekijken per perceel en gewas welke maatregelen er getroffen moeten worden, om het hoogst mogelijke rendement te kunnen halen.

Verantwoord en betrouwbaar ondernemen...

Johan Schuitema is CDG gecertificeerd. Dit betekent dat wij onder andere inzicht kunnen verschaffen in de in- en uitgaande stromen van gewasbeschermingsmiddelen op het bedrijf en dat het verhandelen van gewasbeschermingsmiddelen op een verantwoorde en volgens de van toepassing zijne wet en regelgeving plaatsvindt.


Kennisbijeenkomst(en) vakbekwaamheidbewijzen

Iedereen die met professionele gewasbeschermingsmiddelen werkt, moet in het bezit zijn van een vakbekwaamheidbewijs (spuitlicentie). Om deze spuitlicentie te behouden moeten er een aantal bijeenkomsten worden gevolgd met verschillende thema’s.Wij organiseren per jaar verschillende bijeenkomsten die gevolgd kunnen worden om de verplichte punten te halen. Voor meer informatie en data over deze bijeenkomsten kunt u contact opnemen.